Offertes

Voor alle facetten van uw tuin en uw tuinwensen stelt Carpe Diem een vrijblijvende offerte op. Een prijsopgave voor het aanleggen en/of onderhouden van (een gedeelte van) uw tuin kunt u zonder verplichtingen aanvragen. Een afspraak wordt zo spoedig mogelijk gemaakt. De (via e-mail of per post) door u ontvangen offerte (dus incl. het eerste gesprek) zijn vrijblijvend en dus gratis. Voor volgende gesprekken wordt €25 per gesprek gerekend.

De praktijk wijst uit dat een tuin completer en evenwichtiger wordt als er vooraf een degelijk plan van aanpak wordt opgesteld. Nadenken over bijvoorbeeld de dieptewerking, de plaatsing van bepaalde elementen, het evenwicht tussen gebruikte materialen en een betere opbouw in de beplanting zorgen ervoor dat er het hele jaar iets te genieten valt in uw tuin. Zelfs in de winter: ook dan zijn er bloeiende planten om van te genieten.

De uitvoering is in professionele handen, maar voor werkzaamheden waarbij bijzondere specialistische kennis of materieel is vereist, zal Carpe Diem een derde inschakelen. De planning, facturering en levering van goederen wordt daarentegen altijd door Carpe Diem verzorgd.

Wij zoeken graag naar oplossingen die binnen uw budget haalbaar zijn.

Neem contact op

06 22 96 19 58

info@hoveniersbedrijf carpediem.nl

Westerstraat 18, 9481 CB Vries

Laten we samen uw droomtuin bouwen

Copyright © Carpe Diem 2021 | All rights reserved
Developed and hosted by: Jeroen Lammersma