Over Carpe Diem

De hovenier achter deze naam is Hedzer Henning. Het motto van mijn bedrijf is “Maatwerk voor uw tuin”. Wij helpen u graag met de werkzaamheden die u zelf niet kunt uitvoeren, toegespitst op úw wensen, ruimte en budget. Onze kracht is: meedenken in mogelijkheden en oplossingen.

Historie

Toen ik een jaar of twaalf was ben ik bij vrienden van mijn ouders 1 keer in de week gras gaan maaien. Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik deze werkzaamheden uitgebreid tot het aanleggen van complete tuinen. Tuinwerk was en is mijn hobby en uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik de tuinbouwschool in Frederiksoord gaan volgen. Na een aantal jaren in tuincentra en hoveniersbedrijven mijn kunde en kennis te hebben verrijkt, heb ik in juni 2001 de knoop doorgehakt en ben ik mijn eigen hoveniersbedrijf begonnen.

De Naam

Carpe Diem is de letterlijke vertaling van Pluk de dag. Dit slaat niet alleen op het feit dat de hovenier dikwijls al vroeg zijn werkzaamheden begint. De hovenier legt uw tuin aan, of onderhoudt hem zodanig, dat het u ook hopelijk uitnodigt de dag te plukken in uw eigen paradijsje.

Het Werkgebied

Gestart in Oosterwolde (Frl), maar inmiddels via de stad Groningen gevestigd in Vries, heeft Carpe Diem niet alleen klanten in de directe omgeving. Er worden tuinen aangelegd en onderhouden in de drie noordelijke provincies, maar zelfs in Zwolle, Amsterdam en Haarlem genieten klanten van een tuin die door ons (vaak samen met de klant) is aangelegd en wordt onderhouden.

Aanleg

Carpe Diem kan u helpen met het inventariseren van uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden.

Nazorg

Er wordt nazorg verleend, ook als u geen onderhoudscontract hebt afgesloten.

Onderhoud

Het onderhouden van uw tuin is erg belangrijk. Bekijk hier de mogelijkheden.

Een leuke anekdote is dat mijn grootvader voor WO II een bloemen en planten/winkel wilde beginnen. Helaas is het nooit zover gekomen, maar het naambord was al wel klaar. Van een tante hoorde ik, nadat ik mij reeds had ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dat de naam “Carpe Diem” op dat bord stond.”

Neem contact op

06 22 96 19 58

info@hoveniersbedrijf carpediem.nl

Westerstraat 18, 9481 CB Vries

Laten we samen uw droomtuin bouwen

Copyright © Carpe Diem 2021 | All rights reserved
Developed and hosted by: Jeroen Lammersma